Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Θέλω να γράψω ιστορία»

Trent: «Θέλω να γράψω ιστορία»

Να μείνει το όνομα σου στην ιστορία λόγω των εμφανίσεων του θέλει ο Trent Alexander-Arnold, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του στη Mirror, ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη Σαββατιάτικη νίκη επί της Arsenal.

Αρχικά για το 4-0 επί των Gunners δήλωσε:

“ Ήταν ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, ειδικά στα πρώτα 20 λεπτά. Είδαμε το παιχνίδι το μεσημέρι (Leicester 0-3 Chelsea), ήταν μια καλή νίκη για την Chelsea σε μια δύσκολη έδρα, κέρδισε ολοκληρωατικά. Ήταν σημαντικό για εμάς να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας. ”

“ Μοιάζει με κούρσα τριών ομάδων, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Είναι μια σημαντική περίοδος για εμάς, τα παιχνίδια έρχονται γρήγορα και μια κακή φόρμα όταν τα παιχνίδια έρχονται έτσι μπορεί πραγματικά να γείρει (προς το κακό) τη σεζόν. ”

Για τους προσωπικούς του στόχους:

“ Θέλω να σπάσω όσα περισσότερα ρεκόρ μπορώ. Θέλω να γράψω ιστορία με τις εμφανίσεις μου και να μείνω στην ιστορία. Για μένα το σημαντικό είναι να συνεισφέρω όσο περισσότερο μπορώ στην ομάδα και να βεβαιώνω ότι θα κερδίσουμε. ” Ανέφερε ο Trent.

“ Τα τρόπαια της ομάδας είναι πολύ πιο σημαντικά από τα προσωπικά, αλλά για να τουσ χρησιμοποιήσω ως κίνητρο, μου αρέσει να βάζω στόχους στον εαυτό μου. Το ελάχιστο είναι πάντα ο διψήφιος αριθμός ασίστ και το έχω πετύχει ήδη. ”

Πόσες ασίστ θα ήθελε να μοιράσει φέτος:

“ Θέλω απλώς να συνεισφέρω όσο περισσότερο μπορώ. Θα έλεγα ότι αυτή τη σεζόν θα έχω 15 με 20 ασίστ στο πρωτάθλημα. Και να παραμείνω μπροστά από τον Andy Robertson; Ναι, μέχρι στιγμής είμαι! ”

Ο Trent Alexander-Arnold πανηγυρίζει στο Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com